Δίκαιο Ακινήτων

Δίκαιο Ακινήτων

Δίκαιο Ακινήτων

Με εξειδίκευση στο Δίκαιο Ακινήτων, το δικηγορικό γραφείο Τσαμίχα προσφέρει απαράμιλλη τεχνογνωσία στην απόκτηση ακινήτων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τη βελτιστοποίηση επενδύσεων σε όλη την Ελλάδα. Με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο που αντικατοπτρίζει την ικανότητά μας, εξυπηρετούμε τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς πελάτες, προσφέροντας λύσεις 360 μοιρών σε νομικά θέματα ακινήτων και φορολογική τους αντιμετώπιση.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Αγορά ακινήτων & Due Diligence:Οι έμπειροι δικηγόροι μας περιηγούνται στις πολύπλοκες συναλλαγές ακινήτων, διασφαλίζοντας ότι οι επενδύσεις σας είναι νομικά ορθές και κερδοφόρες. Όταν πρόκειται για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα, οι έμπειροι δικηγόροι μας στον τομέα των ακινήτων σας καθοδηγούν σε κάθε πτυχή της συναλλαγής. Από την έρευνα τίτλων μέχρι την εξέταση συμβολαίων, διασφαλίζουμε ότι η επένδυσή σας είναι νομικά ασφαλής και οικονομικά αποδοτική.

Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίου: Από τις συμβάσεις ενοικιαστών έως τις συμφωνίες διαχείρισης ακινήτων, σας καθοδηγούμε κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της διαχείρισης ακινήτων για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των επενδύσεών σας. Εξειδικευόμαστε στη σύνταξη και την αναθεώρηση συμβάσεων μίσθωσης, συμβάσεων διαχείρισης ακινήτων και στη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής απόδοσης των πολύτιμων περιουσιακών σας στοιχείων.

Ολοκληρωμένες νομικές και φορολογικές συμβουλές: Παρέχουμε ολοκληρωμένες νομικές και φορολογικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τον φόρο εισοδήματος, τον φόρο ακίνητης περιουσίας, τις ειδικές εισφορές και τα δημοτικά τέλη. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος, τη διαχείριση του φόρου ακίνητης περιουσίας και τις έκτακτες εισφορές.

Golden Visa & Άδεια Παραμονής: o δικηγορικό γραφείο Τσαμίχα προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στην διαδικασία απόκτησης της Golden Visa στην Ελληνική επικράτεια, βάσει των νόμων 4146/2013 και 4251/2014,την οποία μπορείτε να εξασφαλίσετε χωρίς να ανακατευτείτε με την ελληνική γραφειοκρατία, απολαμβάνοντας μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα, καθώς και ελεύθερη κυκλοφορία στη Ζώνη Σένγκεν. Η ευκαιρία να επενδύσετε σε ακίνητα και να αποκτήσετε χρυσή βίζα και άδεια παραμονής είναι ένας συνδυασμός που προσφέρει σταθερότητα και πολλαπλές δυνατότητες.

Πλεονεκτήματα:

1. Παραμένετε στην Ελλάδα για τα πέντε χρόνια που ισχύει η Golden Visa, με δυνατότητα ανανέωσης.

2. Ελεύθερη κυκλοφορία στον χώρο Σένγκεν.

3. Πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης: Απολαύστε τα ίδια δικαιώματα υγείας και εκπαίδευσης με τους Έλληνες πολίτες.

4. Enjoy the same rights to health benefits as the EU citizens: Travel freely to and from Greece until the expiration date of the permit.

Η ευκαιρία να επενδύσεις σε ακίνητα και να αποκτήσεις Golden Visa και άδεια διαμονής είναι ένας συνδυασμός που προσφέρει σταθερότητα και πολλαπλές δυνατότητες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για τη διευκόλυνση των πελατών μας, διατηρούμε ισχυρές σχέσεις με high-end και boutique μεσιτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Είτε ψάχνετε για οικιστικά, εμπορικά ή εξειδικευμένα ακίνητα, οι στρατηγικές μας συνεργασίες διασφαλίζουν ότι έχετε επιλογές που ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς, τοποθεσίες και λειτουργίες.

Απευθυνθείτε σε εμάς για νομικές συμβουλές τόσο αξιόπιστες όσο και τα ακίνητα στα οποία θέλετε να επενδύσετε.