Δικηγορικό Γραφείο

ioannis_tsamichas_profile_colored_340x340

Το Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχας, γνωστό για την εξαιρετική νομική τεχνογνωσία και πλούσια κληρονομιά του, διακρίνεται για την παροχή ολοκληρωμένων νομικών λύσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η ομάδα μας με έδρα την Αθήνα ειδικεύεται σε βασικούς τομείς όπως το Εταιρικό, το Ανταγωνιστικό, το Αστικό, το Ενεργειακό, το Μεταφορικό και το Διεθνές δίκαιο, προσφέροντας εξατομικευμένες και στρατηγικές νομικές συμβουλές. Με ιδιαίτερη έμφαση στην αριστεία, τη δεοντολογία, την καινοτομία, λειτουργούμε ως ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην αντιμετώπιση σύνθετων νομικών προκλήσεων. Το γραφείο μας μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ιστορικό επιτυχημένων επιλύσεων υποθέσεων και υψηλής ικανοποίησης των πελατών μας, το οποίο υποστηρίζεται από τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διασυνοριακή επάρκεια των δικηγόρων μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην αιχμή των νομικών εξελίξεων και της τεχνολογίας, επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση και παγκόσμιες συνεργασίες για την ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών μας. Δεσμευμένη στην προσβασιμότητα και την ανταπόκριση, το Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχα εξασφαλίζει ολιστική υποστήριξη για κάθε πελάτη.

Cav. Avv. Ioannis Tsamichas

Παρέχουμε

Λειτουργικές νομικές λύσεις

Είμαστε ικανοί στην αξιολόγηση και την ολοκλήρωση των εργασιών. Είμαστε επίσης σε θέση να επικοινωνούμε αποτελεσματικά εφαρμόσιμες στρατηγικές για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιθυμητούς στόχους τους.

Υπηρεσίες με επίκεντρο τον πελάτη

Οι πελάτες μας κυμαίνονται από ιδιώτες έως παγκόσμιες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων φιλανθρωπικών οργανισμών. Και είμαστε αταλάντευτοι στη δέσμευσή μας να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Διαφάνεια & Υπευθυνότητα

Η φήμη μας στηρίζεται σε ορισμένες αξίες και τηρούμε τις βασικές μας αξίες στις συναλλαγές μας με τους πελάτες. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Τεχνογνωσία

Η ομάδα μας έχει αποκτήσει τις κατάλληλες γνώσεις και με αυτές είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε διαφορετικές νομικές πρακτικές. Αυτό συνεπάγεται καλύτερη διαχείριση και εξυπηρέτηση και χειρισμό κάθε θέματος με τον απόλυτο επαγγελματισμό. Μερικές από τις ακόλουθες υπηρεσίες από την πλευρά μας προς τους πελάτες μας:
  • Ικανότητα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Ενημερώνουμε έγκαιρα τις προειδοποιήσεις για νομικούς κινδύνους που θα ωφελήσουν τους πελάτες μας
  • Εμπορικό και εταιρικό δίκαιο
  • Δημόσια έργα
  • Ενέργεια και βιωσιμότητα
  • Δημόσιες σχέσεις
  • ΜΚΟ
Η ομάδα μας είναι δίπλα σας.
Αφοσίωση, Εξειδίκευση, Καινοτομία & Ποιότητα
Νέα & Δραστηριότητες
<noscript><img width=
07Ιούν

ICAP CRIF 60th Anniversary

Tsamichas Law Firm would like to extend heartfelt congratulations to ICAP CRIF on their 60th…

<noscript><img width=
30Μάι

Tsamichas Ioannis at Assocamerestero

Delighted to have represented the Camera di Commercio Italo-Ellenica di Atene at the esteemed Assocamerestero…

Μάθετε περισσότερα για το Δικηγορικό μας γραφείο

Το Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχα προσφέρει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες στο Δίκαιο των Τηλεπικοινωνιών και των Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, με επιδεξιότητα στην πλοήγηση σε πολύπλοκα ρυθμιστικά τοπία και στην προώθηση στρατηγικών συνεργασιών με τρίτους. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει τη συμβουλευτική σε θέματα κανονιστικής εθνικής και διεθνούς συμμόρφωσης, δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συμβατικών συμφωνιών με βασικούς παράγοντες του κλάδου. Η διεθνής εμβέλεια της εταιρείας επιτρέπει την υποστήριξη πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων συνεργασιών με γνωστές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τηλεπικοινωνιών και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών παγκοσμίως. Με έμφαση στην καινοτομία και τη ρυθμιστική προνοητικότητα, η Δικηγορική Εταιρεία Τσαμίχα διασφαλίζει ότι οι πελάτες της είναι σε θέση να επιτύχουν στους δυναμικούς τομείς των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης.

Το Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχα αγκαλιάζει τις ψηφιακές καινοτομίες και τη νομική τεχνολογία ενσωματώνοντας λύσεις LegalTech για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες. Δίνουμε έμφαση στην καινοτομία και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας για την πρόσβαση στο πιο πρόσφατο νομικό λογισμικό και εργαλεία. Αυτή η δέσμευση επιτρέπει τον αποτελεσματικό χειρισμό πολύπλοκων νομικών προκλήσεων, την εξελιγμένη ανάλυση δεδομένων, τις ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και την αυτοματοποιημένη διαχείριση εγγράφων. Η συνεργασία με εμπειρογνώμονες τρίτων διασφαλίζει ότι οι νομικές υπηρεσίες τους είναι ευέλικτες, ασφαλείς και πρωτοποριακές, αντανακλώντας την αφοσίωσή τους στην αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών στην ψηφιακή εποχή.

Το Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχα παρέχει στρατηγικές νομικές λύσεις στο Δίκαιο Ανταγωνισμού, αντιμετωπίζοντας θέματα αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, ελέγχου συγχωνεύσεων, συγχωνεύσεων και εξαγορών, κρατικών ενισχύσεων και προγραμμάτων συμμόρφωσης. Καθοδηγεί τους πελάτες μέσα στο ρυθμιστικό τοπίο, διασφαλίζοντας δίκαιες πρακτικές ανταγωνισμού και μεγιστοποιώντας παράλληλα τις επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν εκπροσώπηση πελατών σε έρευνες των αρχών ανταγωνισμού, παροχή συμβουλών σχετικά με ανταγωνιστικές στρατηγικές και υποστήριξη σε δικαστικές υποθέσεις, αντανακλώντας τη βαθιά κατανόηση των ανταγωνιστικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Το Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχα προσφέρει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες για πελάτες του τομέα των μεταφορών, καλύπτοντας τους κανονισμούς για τα Τρένα και τις οδικές μεταφορές. Η εταιρεία παρέχει βοήθεια σε θέματα προσφορών, ελέγχων, κανονιστικής συμμόρφωσης, δικαστικών διαφορών και συναλλαγών, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες θα περιηγηθούν αποτελεσματικά στην πολυπλοκότητα της διεθνούς και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τις μεταφορές. Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει το χειρισμό αξιώσεων φορτίου, διαφορών συμφωνιών και ρυθμιστικών συμβουλών για φορείς εκμετάλλευσης μεταφορών, αναδεικνύοντας την ολοκληρωμένη υποστήριξή τους σε αυτόν τον δυναμικό τομέα.

Στον τομέα του δικαίου της κυβερνοασφάλειας, το Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχα προσφέρει νομικές υπηρεσίες αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και τη συμμόρφωση με τους παγκόσμιους κανονισμούς προστασίας δεδομένων. Η εμπειρογνωμοσύνη μας περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με τον GDPR, την αντιμετώπιση παραβιάσεων δεδομένων και την ανάπτυξη πολιτικών απορρήτου, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας πληρούν τα αυστηρά κανονιστικά πρότυπα. Παρέχουμε στρατηγικές αξιολόγησης και μετριασμού των κινδύνων, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν τις ευαίσθητες πληροφορίες από απειλές στον κυβερνοχώρο. Η προληπτική νομική προσέγγισή μας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας είναι προετοιμασμένοι και προστατευμένοι στην ψηφιακή εποχή.

Tsamichas Law Firm’s expertise in Corporate Commercial and Bankruptcy Law is unparalleled. We provide comprehensive legal support for businesses facing financial challenges, including bankruptcy proceedings, debt restructuring, and asset protection. Our attorneys advise on corporate governance, compliance, and risk management, ensuring that our clients navigate commercial disputes and arbitration processes effectively. With a focus on innovative solutions and strategic planning, Tsamichas Law Firm is dedicated to safeguarding the interests of businesses while facilitating recovery and growth.

Στο Δικηγορικό Γραφείο Τσαμίχα, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του νομικού τοπίου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του ενεργειακού τομέα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας περιλαμβάνει:

Ενεργειακούς κανονισμούς της ΕΕ, το Green Deal, το SFDR, το ESG, τους SDGs και την τοπική συμμόρφωση, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι καλά τοποθετημένοι σε μια ταχέως εξελισσόμενη αγορά. Βοηθάμε με νομικές στρατηγικές για βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές, χρηματοδότηση ενεργειακών έργων και κανονιστική συμμόρφωση, διευκολύνοντας τη μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να προωθεί τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στον τομέα της ενέργειας μέσω της παροχής στρατηγικών νομικών συμβουλών.

Οι έμπειροι δικηγόροι του Δικηγορικού Γραφείου Τσαμίχα είναι ικανοί να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα των κληρονομικών διαφορών, εξασφαλίζοντας τη νόμιμη κυριότητα και διανομή των περιουσιακών στοιχείων. Ειδικευόμαστε στην προστασία των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, στην αντιμετώπιση ζητημάτων συνιδιοκτησίας και στην επίλυση οριοθετικών διαφορών με ακρίβεια και νομική οξυδέρκεια. Η προσέγγισή μας συνδυάζει την εξατομικευμένη προσοχή με τη βαθιά κατανόηση του ελληνικού και διεθνούς αστικού δικαίου, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τις μοναδικές νομικές συνθήκες των πελατών μας.

We Succeed Together
Fighting for Rights & Justice
Επικοινωνία

Privacy