Tsamichas Law Firm attending the Economist’s 28th Annual Government Roundtable

Tsamichas Law Firm attending the Economist’s 28th Annual Government Roundtable

Tsamichas Law Firm Commercial & Corporate Law Athens Grecia Greece Environment Sustainability Technology

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε την εμπειρία μας από τη συμμετοχή μας στο 28ο ετήσιο στρογγυλό τραπέζι του Economist Government Roundtable, με πρόσκληση της Edison Hellas. Η εκδήλωση, με θέμα "Διασχίζοντας τις συγκρούσεις σε αναζήτηση ευκαιριών | Γεωπολιτική - Περιβάλλον - Τεχνολογία", συγκέντρωσε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, εξέχουσες προσωπικότητες από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τα οικονομικά, τους διεθνείς οργανισμούς και τον ακαδημαϊκό χώρο στην Αθήνα από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου 2024.

Το έτος 2024 σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή, καθώς σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη προσέρχεται στις κάλπες, με εκλογές σε περισσότερα από 50 κράτη να επηρεάζουν την παγκόσμια πολιτική για τα επόμενα χρόνια. Αυτή η σημαντική χρονιά θα δοκιμάσει το δημοκρατικό πολίτευμα, επηρεάζοντας περίπου 4 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Εν μέσω κλιμακούμενων γεωπολιτικών συγκρούσεων, περιβαλλοντικών προκλήσεων και οικονομικών αβεβαιοτήτων, αναδύονται ευκαιρίες για έναν πιο δίκαιο κόσμο, κυρίως λόγω της τεχνολογικής αναστάτωσης. Η Ευρώπη, επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα, θα δει μια νέα εντολή που θα τεθεί από τις Ευρωπαϊκές εκλογές του Ιουνίου.

Στο τραπέζι εμπλακήκαμε σε έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο με στόχο την πλοήγηση στο παρόν και την προετοιμασία για το μέλλον. Αποκομίσαμε σημαντικές γνώσεις από κορυφαίους αναλυτές και ηγέτες, κατανοώντας πώς τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών και οι τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις θα διαμορφώσουν τον κόσμο. Οι συζητήσεις υπογράμμισαν τη σημασία της συνεργασίας για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων και την αξιοποίηση των τεχνολογικών εξελίξεων για ένα καλύτερο μέλλον.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στην Edison Hellas για αυτή την αξιοσημείωτη ευκαιρία και ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τις γνώσεις και τις ιδέες που αποκομίσαμε στην εργασία μας στο δικηγορικό γραφείο Τσαμίχα.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Κλείστε το ραντεβού σας.

Πετυχαίνουμε μαζί αγωνιζόμενοι για Δικαίωμα και Δικαιοσύνη.

Καλέστε μας

+30 210 363 8590