Λίγα λόγια για εμάς

Το δικηγορικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 1988 παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους δικαίου. Πολύ γρήγορα με δεδομένη την γνώση του ελληνικού αλλά και του ιταλικού και γερμανικού δικαίου ανέλαβε και έφερε σε πέρας πολύ σημαντικές υποθέσεις και συμφωνίες διεθνούς εμβέλειας.

Σήμερα το δικηγορικό μας γραφείο, λόγω της ειδικής του ενασχόλησης με την Ιταλία εκπροσωπεί  κορυφαίες ιταλικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διατηρεί δε δίκτυο συνεργατών στην Ιταλία, σε όλες τις χώρες της Βαλκανικής, την Αρμενία, την Τουρκία αλλά και τις Βρυξέλλες, τη Φινλανδία, την Ισπανία και το Λουξεμβούργο. 

Νομικές Υπηρεσίες

Η νομική συνδρομή που παρέχεται από το γραφείο μας  εκτείνεται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και περιλαμβάνει το ιταλικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο.

Το γραφείο μας  έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε εταιρικές νομικές συμβουλές, που στοχεύουν στην σύσταση και την εμπορική μετεγκατάσταση εταιρειών, τη βοήθεια για τη δημιουργία κοινοπραξιών και πράξεων M&A, τη σύνταξη διεθνών εμπορικών συμβάσεων και τη βοήθεια σε διεθνείς διαφορές.

Το γραφείο μας έχει επεκτείνει τους τομείς εμπειρίας του σε διαφορετικά επιχειρησιακά σενάρια για να προσφέρει σε πολλούς  και διάφορους τομείς την πλήρη βοήθεια του στους πελάτες του για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος σχετικά με τη διαχείριση της Εταιρείας και τους κινδύνους, που σχετίζονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Εργατικό Δίκαιο
Κατασκευές – Δημόσια Έργα
Εταιρικό & Εμπορικό Δίκαιο
Πνευματική Ιδιοκτησία
Τηλεπικοινωνίες
Ενέργεια
Όλες οι νομικές υπηρεσίες μας

Τελευταία Νέα

Smart Working

April 27th, 2020|0 Comments

Δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας, πληθώρα επιχειρήσεων κατευθύνεται

Όλα τα άρθρα

Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Καλέστε μας ή στείλτε μας email

  • (+30) 210 36 38 590

  • i.tsamichas@tsamichaslaw.gr